Camp's

Unieke recepten

De mosterd, pickles en op zuur ingelegde groentjes van Camp’s geven aan elk gerecht net dat beetje meer. Het geheim? Een eerlijke smaak, het resultaat van de oorspronkelijke, natuurlijke recepten van Camp’s.

Camp's blijft werken aan de constante vernieuwing van zowel het bedrijf als het productengamma. De producten van Camp's worden op een eerlijke manier gemaakt, met passie en met respect voor het product. Voor de pickles wordt nog steeds gewerkt met het oorspronkelijke concept uit 1905, maar voor nieuwe producten en nieuwe smaken staat Camp's voor een frisse en innovatieve aanpak. Zo werden in 2011 alle verpakking gerestyled en opgefrist.

Camp's wil de klanten blijven verrassen, niet alleen met kwalitatief hoogstaande en smaakvolle producten, maar ook met een moderne, flexibele en vernieuwende aanpak. Camp's straalt ook warmte en gezelligheid uit, die deels stoelt op het authentieke karakter van de producten en recepten, maar op ook de manier waarop Camp's als onderneming in de maatschappij staat. De relatie en open communicatie tussen Camp's en zijn klanten, leveranciers en andere stakeholders staat daarbij centraal.